Home to www.racegallery.dk
Ejstrupholm 12/08 2006
Efter en rekord sommer med tørke og tropenatter, var det atter dansk sommer som vi kender den bedst, det vil sige regn og torden.
Men 25 deltagere trodsede regnen som har plaget det meste af Off-Road sæsonen i år.
Heldigvis kan Ejstrupholm banen klarer masser af vand, dog blev tredje runde af de indledende heat aflyst fordi der stod blank vand flere steder på banen. Der blev gravet kanaler og huller så vandet kunne rende af banen og Freddy Nielsen fik pumpet vandmasserne ud på den nærliggende mark.
Herligt at se så mange deltagere hjælpe til med at vandet fjernet.

Stock
Klassen var kun besat af 3 deltagere, hvor Jørn Henrik Sørensen var godt kørende og Jesper Rasmussen og Alexander Breiner forsøgte at give ham lidt modstand, men de yngre drenges manglede erfaring gav sig til kende. Jesper Rasmussen forsøgte sig ellers i sidste finale med en ægte Alonso-start fra anden startrække at pynte lidt på sit resultat og førte finalen de første fire omgange men et par fejl sendte ham ned på tredje pladsen. Den førende i mesterskabet Martin Hansen havde valgt at deltage i 2WD klassen denne gang hvor det blev til en suveræn sejr i b-finalen, Martin kører resten af sæsonen i Stock klassen da han næsten er sikker på at vinde samlet.

2WD
Lars Alex og Martin Søndergaard havde efter en visit i 4WD klassen vendt tilbage til 2WD klassen og Lars Alex var med en flot anden plads i Belgiens GP i bagagen fuld af selvtillid og klar til race.
Men dagens store overraskelses var Martin Søndergaard som var oppe og fører alle 3 finaler men små fejl sendte ned på fjerde pladsen. Bo Dissing og Lars Alex skal forvente kamp fra Martins side i løbene fremover, hvis han kan holde samme speed i finalerne.
I finalerne kneb det lidt for Bo Dissing at holde den stabilitet som han har haft i de tidligere løb og han sluttede på tredje pladsen, derimod var Lennard Jensen godt kørende og sluttede på anden pladsen. Klart hurtigst mand i 2WD klassen var Lars Alex og han var den eneste i kvalen der kom på 14 omgange.
Ny mand i 2WD var Kurt Kristiansen som havde anskaffet sig en Asso. B4 "Plan-B edition", Plan B er når truck klassen ikke oprettes p.g.a. for få tilmeldte som desværre var tilfældet i Ejstrupholm

4WD
Joakim Larsen og Hannibal Gregersen havde skiftet deres trucks ud med en 4WD´er, i de indledende havde Ulrich fundet set-uppet fra starten var hurtigst i begge runder og sikre sig pole og med "debutanten" Joakim Larsen lige efter, Joakim er ikke helt ny i 4WD sammenhæng tilbage i slut 90´erne var Joakim også at finde i 4WD klassen. Veteranen Freddy Nielsen skulle starte finalen fra tredje position. I finalerne var det som ventet kamp imellem Ulrich og Joakim, i første finale var det tæt kamp imellem de to og afstanden var hele tiden 1-2 meter hele finalen igennem. I anden finale stak Ulrich af og Joakim hang fast i noget tumult i starten og derved var Ulrich sikker på sejren.
Hannibal kørte sig flot op fra femte startposition sluttede på tredje pladsen.
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
Powered by Extreme Thumbnail Generator