Home to www.racegallery.dk
Skjern 25/11 2006
Midtjysk RC Arena afholdte årets sidste Off-Road løb på indendørsbanen i Skjern, desværre kom der i sidste øjeblik flere afbud så det total deltagerantal var på ca. 20 deltagere.

Som noget nyt havde klubben oprettet en 1/18 klassen og de små biler blev sat på en hård prøve på den ujævne bane i det midtjyske, men deltagere havde i hvert fald noget tæt ræs hele dagen igennem med Kurt Kristiansen på Pole og overraskende Hannibal Gregersen som den samlet vinder efter de tre finaler. I øvrigt Hannibals første A-fianle sejr, tillykke !!

I 2WD 17 Turns klassen var der mest konkurrence hvor Rene Jespersen, Bo Dissing og Christer Rasmussen havde nogle gode fights hele dagen igennem og nye ansigter i klassen var Kim Poulsen som havde skiftet sin truck ud med en B4 og Martin Hansen som vandt Stock klassen i sommers.

Første finale vandt Bo Dissing som var konstant under pres af Christer men manglede lige det sidste til at smutte forbi, anden finale blev vundet af Rene Jespersen, så nu stod alt åbent før sidste finale hvor Christer, Rene og Bo havde chance for at vinde løbet. I tredje finale fik Christer opbygget et solidt forspring til Bo og så dermed ud til at have sejren i sikre hænder, men Bo fik indhentet forspringet og Christer lavede et par små fejl og pludselig lå de side om side igen og på sidste omgang på udgangen af langsiden rammer de hinanden og snurre rundt, Christer kommer hurtigt af sted igen og kan sikre sig sejren.

I 4WD og Stock var tilslutningen ikke ret stor, så man valgte at lægge klasserne sammen, Ulrich Rasmussen sikre sig i første kvalrunde pole og Torben Nielsen, Hugo Hansen og Hannibal Gregersen besatte de efterfølgende pladser, desværre kunne Torben ikke deltage i finalerne p.g.a. af deltagelse i en fødselsdag senere på dagen, de to unge stock-kører Jesper Rasmussen og Bjarke havde deres eget lille ræs bagerste i feltet.

I finalerne var Ulrich Rasmussen ikke overraskende den hurtigste og vandt alle 3 finaler, Hugo Hansen og Hannibal havde til gengæld nogle virkelig tætte fights hvor Hugo trak den længste strå og besatte anden pladsen og Hannibal kom ind på tredje pladsen foran Jesper Rasmussen
Det blev et farvel til den sidste Schumacher Off-road bil på de danske baner, da Jesper Rasmussen skifter til Kyosho i den kommende sæson, for dem som har været med i mange år husker sikkert hvordan Schumacher 4WD biler har domineret og vundet absolut flest mesterskaber i DRCMU regi med blandt andet Thomas Johansen, Brian Andersen, Jan D. Hansen og Ulrich Rasmussen bag fjernbetjeningen. Og da produktionen af CAT3000 er stoppet for flere år siden og fabrikken ikke har planlagt nogen ny 4WD bil i den nærmeste fremtid så må det betragtes som Schumachers farvel til 1/10 Off-Road.
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image]
Powered by Extreme Thumbnail Generator