Home to www.racegallery.dk
Skjern Vinter Race 3. Feb. 2007
25 deltager havde trodset kulden og havde taget vejen til kostalden i Skjern. Igen var der 1/18 på programmet og denne gang var der 7 deltagere. Hannibal Gregersen som vandt sidste løb var i kvalen hurtigst med sin FTX efterfulgt af Torben Nielsen og Christian Williams.
Monique Williams og Sebastian Sørensen var "rookies" i klassen og det nok også deres løb. Sebastian blev nr. 5 i kvalen og Monique 7´er.

I finalerne var Hannibal uheldig, hvor han tabte tællerbrikken og mistede et forspring på en omgang og i anden finale rev den ene støddæmper sig løs. I tredje og sidste finale kørte Hannibal en sikker sejr hjem, men det var for sent for Kim Poulsen havde en første plads fra første finale og en anden plads fra anden finale.

Stilling efter finalerne blev

1. Kim Poulsen
2. Hannibal Gregersen
3. Christian Williams
4. Torben Nielsen
5. Monique Williams
6. Karsten Mikkelsen
7. Sebastian Sørensen

2WD 17turns
Igen var tilslutningen i 2WD ikke særlig stor, kun 5 deltagere stillede op og der var gensyn med John B3/B4 Madsen og Kim Falck, begge to havde ikke deltaget i løb i længere tid, efter de havde fået banket den værste rust af bilerne gik meget godt.
Bo Dissing var klart den hurtigst, men han fik kun chancen for at vise det i den første finale fordi han havde lovet sig væk til anden side senere på dagen.
Kim Nielsen kørte 2WD denne dag og med den eneste Losi XXX kørende PT i landet, virkelig en skam for hans bil så ud til at kører virkelig godt på banen, men jeg vil tro at Kim havde glemt at bilen var baghjulstrukken for den fik gas ud af svingene som en 4WD´er og det benyttede John Madsen sig og vandt de to sidste finaler.


Stilling efter finalerne blev

1. John Madsen
2. Kim Poulsen
3. Kim Falck
4. Kim Nielsen
5. Bo Dissing

4WD
Klassen med størst tilslutning var 4WD med 13 deltagere. I kvalen tæt kamp imellem Palle Hornum og Ulrich Rasmussen, Ulrich var hurtigst i de første runder og Palle i den sidste, men da kvalen blev kørt efter hurtigste tid vandt Palle kvalen, flot kørt af Palle, da han havde lånt Kim Nielsens Losi til løbet og havde kun kørt få træningsrunder med bilen inden løbet.
Joakim Larsen sluttede som treer i kvalen efterfulgt af Torben Nielsen og Hannibal Gregersen, dagens overraskelse var Karsten Mikkelsen som kørte sig Yokomo ind på syvende pladsen og sidste mand i A-Finalen og skubbende veteraner som Freddy Nielsen og Christian Williams ned i B-finalen.

B-finalen
Chtistian Williams har skiftet sin Truck med en Losi 4WD og i løbet af dagen fik Christian godt gang i 4WD´en og vandt de to første b-finaler, Jørn Henrik Sørensen som blev nr. 2 i Stock klassen i sommers havde skiftet til Modified og vandt tredje b-finale.

Resultatet i 4WD B-finalen

1. Christian Williams
2. Jørn Henrik Sørensen
3. Freddy Nielsen
4. Morten Larsen
5. Jesper Rasmussen
6. Pia Nielsen

A-finalen
Første A-finalen var som ventet en fight imellem Palle Hornum som startede fra Pole og Ulrich Rasmussen som holdt lige bagved. De første par omgange fulgtes de ad, men da Palle åbne lidt for meget op i et sving var Ulrich klar til over og holdt føringen finalen igennem. Palle udgik med en defekt og da gav overraskende Torben Nielsen anden pladsen, Joakim Larsen fik det slet ikke til at spille i finalen og sluttede femmer og valgte ikke at deltage i de sidste finaler. Still going strong Hugo Hansen kørte en tredje plads hjem i første finale.
Anden finalen blev en dyst i mellem Palle og Ulrich og Torben Nielsen havde fået blod på tanden og fulgte godt med.
Palle var under pres af Ulrich i den tætte svingsektion efter langsiden og uheldigvis ramte Ulrich forhjulet på Palles bil og Ulrichs bil trillede rundt og var nu langt efter Palle og Torben. Igen ville Palle afprøve holdbarheden på Losi´en og nej, det kunne den ikke holde til, så Torben kunne kører en sikker første plads hjem. I øvrigt Torbens første sejr i en 4WD A-finale.
I tredje finale skulle vinder findes imellem Ulrich og Torben, Palle Hornum kunne ikke blande sig i striden p.g.a. to DNF. Igen var der tæt fight imellem Palle, Ulrich og Torben, igen-igen udgik Palle med en defekt, Ulrich tog sig af føringen og med Torben som den jagende, efter hoppet fra den øvre sektion til den nederste sektion lander Ulrich heldigt og bilen slår ud med bagenden og rammer Torbens bil, Torben overtager føringen og Ulrich indhenter Torben og ligger sig lige bagved og afventer en måske kommende fejl fra Torbens side.
Torben kører en velfortjent sejr hjem, efterfulgt af Ulrich og helt ubemærket kører Hannibal Gregersen en tredjeplads hjem.

Stillingen i 4WD A-finalen

1. Torben Nielsen
2. Ulrich Rasmussen
3. Hannibal Gregersen
4. Hugo Hansen
5. Palle Hornum
6. Karsten Mikkelsen
7. Joakim Larsen
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
Powered by Extreme Thumbnail Generator