Home to www.racegallery.dk
DRCMU Off-Road - Tinglev 25/08 2007
Næstsidste afdeling i DRCMU Off-Road mesterskab blev afviklet i Tinglev, det er anden gang at Tinglev klubben afvikler et Off-Road løb. Siden sidste løb havde banen forandret sig en del, store dele af banen er blevet nærmest vaskebrætsagtig, måske er det sommers megen regn der ændret underlaget under tæpperne.
Mange var mødt op til fredagens træning og fik testet deres bil og udstyr, der var desværre ikke adgang til AMB systemet så træningstider kunne man ikke følge, Christer Rasmussen og lokale Rasmus Callesen så hurtige ud i 2WD og i Stock var Alexander Breiner også godt kørende, Ulrich Rasmussens med sin Kyosho 4WD så også meget velkørende ud. Mange brugte også fredag aften til en shoppingtur sydfor grænsen.
Lørdag morgen kunne de morgenfriske opleve en mindre regnbyge og morgens træning var derfor en noget fugtigt affære og det overskyet og vindstille vejr hjalp ikke med til at tørre banen op. I den sidste halve time af træning var der heftig aktivitet på banen hvor mange af deltagerne testede forskellige dæk og snakken gik på om banen nåede at tørre op så man kunne anvende Schumacher dækket eller man skulle finde Ballistic eller Proline Holeshots frem som virker bedre på våd bane.

Stock
Alles opmærksomhed var rettet i mod kørende i stock klasse for at se om de kunne stå fast i det glatte føre i første runde, både Alexander Breiner og Jesper Rasmussen havde Ballistic dæk på og var markant hurtigere end resten af feltet. Alexander var hurtigst i alle tre kvalrunder og sikrede sig Pole foran rivalen Jesper Rasmussen og Dennis Hansen var igen hurtig med sin B4 og sikrede sig tredje startplacering. Lokale Tobias Hansen placerede sig på en flot femte plads i kvalen, derimod kunne Martin Kristensen slet ikke få tingende til at fungere og skulle starte som nr. seks efterfulgt af Sebastian Sørensen. I løbet af anden kval-runde tørrede banen op og solen kom frem imellem skyerne og de fleste skiftede tilbage til Schumacher dækkene.
I pausen imellem kvallen og finalerne kom et nyt regnvejr indover Tinglev og så kunne spekulationerne om regn eller tørvejrsdæk starte igen.
Første finale blev sat i gang og Alexander og Jesper ramte hinanden og flere af de andre deltagere ramte hinanden i de efterfølgende sving, Alexander kom fri af "proppen" og trak fra feltet og Jesper befandt sig på fjerde pladsen og var tydeligt hurtigere men brugte dog meget tid til at komme forbi og kunne indsætte jagtet på Alexander, da Jesper kom forbi Eli Lundgaard trak han hurtigt fra Eli og kunne omgang efter omgang mindske afstanden op til Alexander som dog havde fået så meget luft at Jesper ikke kunne indhente ham, Eli sluttede på tredjepladsen og Dennis Hansen på fjerde pladsen i første runde.
Starten på anden finale var noget pænere end i første finale og Alexander og Jesper kom fint af sted. Problemer fortsatte for Martin Kristensen og kunne slet ikke følge tempoet oppe foran og Eli Lundgaard havde bestemt heller ikke nogen god anden finale runde, dette benytte Tobias Hansen sig af og kørte en meget flot tredje plads hjem med Jesper på anden pladsen og Alexander kunne med sejren i anden finale sikre sig den samlet sejr.
I tredje finale skulle der sættes navn på tredjepladsen og et godt resultat for Eli, Tobias eller Dennis vil blive belønnet med den samlet tredje plads. Alexander og Jesper kom af sted sammen med Dennis Hansen, først lavede Alexander en kørerfejl og overlod Jesper føringen og Dennis kæmpede bravt og var ganske tæt på Jesper, Alexander lavede et par kørerfejl mere, men kunne dog fastholde tredje plads hjem. Jesper lavede også en kørerfejl og nu var Dennis i front og kunne kører en flot sejr hjem og sikrede sig tredje pladsen i løbet.

Stock top3
1. Alexander Breiner
2. Jesper Rasmussen
3. Dennis Hansen
I det samlet mesterskab har Alexander med en stærk indsats i de sidste afdelinger indhentet Jespers forspring i pointregnskabet og stiller til start til afslutningsløbet i Odense med samme antal point som Jesper Rasmussen og deres resultat i Odense vil være alt afgørende for hvem af de to som skal kåres som vinder af Stock mesterskabet.

Top3 i det samlet mesterskab.
Alexander Breiner 159p
Jesper Rasmussen 159p
Eli Lundgaard 153p

2WD
2WD klassen havde også fornøjelse med våd bane i første kval runde og her var Lars Alex godt kørende på den våde bane og Rene Jespersen var også meget velkørende, kørte en anden plads hjem med en minimal afstand til Christer på 0,19 sek !!
Lokale Rasmus Callesen kæmpede lidt med vejgrebet grundet han ikke var i besiddelses af Ballistic dækkene og var dog placeret til A-finalen alligevel. I anden kval runde satte Christer tempoet og havde Lars Alex og Rene Jespersen som forfølger men et svigt fra Rene´ personlige tællerbrik gjorde at han ikke fik talt hans sidste omgang og Lars Alex blev noteret for anden plads i runden. Lars Kristensen var solidt placeret som nr. fire og sidste års mester Bo Dissing manglede lige det sidste til at kunne følge Lars, Rene og Christer.
I tredje kval runde var banen helt tørret op og det gav udslag på tiderne, Lars Alex, Christer og Lars Kristensen kørte 14 omgange, for Lars Alex vedkommende var hans tid i tredje runde præcis en omgang hurtigere end hans tid i første runde. Lars Alex sikrede sig Pole med sin kanontid i tredje runde, med Christer på anden plads og lidt overraskende Rene Jespersen som nr. tre foran Lars Kristensen og Bo Dissing. Dagens største overraskelse stod Kurt Kristiansen for ved at klemme sig ind på den sidste plads i A-finalen.

Første finale blev skud i gang og bilerne kørte af sted som perler på en snor, Lars Alex ramte en bande og hans bilen væltede rundt og det gav Christer føringen som han holdt hjem, med Lars Alex på andenpladsen og Rasmus Callesen kunne med sikker kørsel kører tredjepladsen hjem.
I anden finale var Christer igen på "nakken" af Lars Alex og lagde hårdt pres på ham fra starten og fik sig presset sig forbi og så længe ud til at have føringen og den samlet sejr i sin hule hånd, i sidste minut vælter Christers bil helt unaturligt på et lige stykke af banen og en uopmærksom påsætter som skulle vækkes op fra drømmeland gør at Christer taber tid og Lars Alex igen var med i kampen om førstepladsen. Christer kommer ind på andenpladsen og på tredjepladsen ruller Rene Jespersen i mål foran Lars Kristensen.
Lars Alex og Christer står nu hver med en første og anden plads og sidste finale er derfor meget afgørende og i kampen om tredjepladsen står i mellem Rene, Lars K og Rasmus Callesen.
Christer Rasmussen må bede om at få udsat starten fordi han havde glemt at lodde sine motorledningerne på og det giver lidt stress på for Christers vedkommende. Christer får bilen klar og kort efter sættes starten i gang, Lars Alex ligger hårdt ud og ligger sig i front hvor det lykkes ham at øger afstanden til Christer som kæmper lidt med bilen og det giver Rene mulighed for at smutte forbi. Christer presser sig forbi Rene og er igen på andenpladsen, men afstanden til Lars Alex er for stor og han kan kun indhentes i tilfælde af defekt eller kørerfejl. Derimod laver Christer en kørerfejl og igen kan Rene indtage andenpladsen og denne gang holder han fast i denne placering og Christer bliver henvist til tredjepladsen, Lars A. kører en fejlfri finale hjem og er sikret den samlet sejr.

2WD top3
1. Lars Alex
2. Christer Rasmussen
3. Rene Jespersen

I B-finalen kørte Jesper Jakobsen et par meget fejlfrie finaler og vandt to af de tre B-finaler foran Kim Falck.
I det samlet DRCMU mesterskab har Lars Alex et solidt forspring til Christer Rasmussen. Derimod er det ganske tæt imellem Bo Dissing og Lars Kristensen hvor der kun er et point imellem dem. Det er pt. Ikke afklaret om Lars Alex stiller til start i Odense da han også han også deltager i DASU 1/8 Off-Road mesterskabet og ifølge udtalelser fra Lars Kristensen så tyder det på at han er forhindret i at deltage i kvalifikationen i Odense og formentligt ude af kampen.

Lars Alex 159p
Christer Rasmussen 156p
Bo Dissing 149p
Lars Kristensen 148p

4WD
Et stærkt felt stillede til start i 4WD klassen, hvor Kim Nielsen, Palle Hornum og Ulrich Rasmussen var på startlisten og alle tre havde sejre i bagagen. I første kval runde var dækvalget meget afgørende, Ulrich og Palle valgte ballistic og Kim satsede på Schumacher dækket. Ulrichs valg viste sig hurtigt at være det rigtige og kunne som den eneste i runden kører 14 omgange, Palle udgik på første runde og Kim Nielsen kæmpede det bedste han havde lært men kunne ikke få bid på de hårde dæk. Ulrich vandt overbevisende første runde foran Kim og Michael Gøhn som igen var godt kørende på Tinglev banen.
I anden runde var banen næsten tør og Schumacher dækkende var på de fleste biler, Kim Nielsen var i top form og sluttede anden runde foran Ulrich med 1.2 sekund margen, Michael Gøhns var også godt kørende indtil hans fartregulator brændte sammen og med voldsom røgudvikling til følge. Christian Williams udnyttede Michaels uheld og sluttede treer i anden kvalrunde, Palle Hornum var igen uheldig og havde problemer med sin regulator i slutning af heatet.
I tredje runde kval var der tæt kamp imellem Ulrich og Kim om Pole og føringen skiftede hele heatet igennem, i den sidste fase oversatsede Kim og det gav lidt luft til Ulrich og kunne starte finalerne fra Pole Postion.
Palle Hornum kørte en alt eller intet sidste kvalrunde og sikrede sig sidste pladsen i A-finalen og skubbede en meget velkørende Jørn Henrik ned i B-finalen.

Første finale blev skud i gang og Ulrich smuttede af sted, Kim rullede rundt i chikanen og kom af sted som treer, Ulrich havde skabt en god afstand til feltet og Kim havde "tændt op under raketten" og indtog hurtig anden pladsen og jagten på Ulrich var sat ind som kørte sikkert i front, nok lidt for sikkert og Kim trak ind på Ulrich som dog kunne forsvare sin placering frem til mål, Palle Hornum sluttede treer.
I anden finale var det Ulrichs tur til at få en uheldig start og det gav Kim føringen. Der var på dette tidspunkt blevet kørt så meget gummi ned i tæppet at "griprolling" overraskede Kim og Ulrich kunne indtage første pladsen igen og kører den samlet sejr hjem. Kim Nielsen sluttede toer foran Michael Gøhns som måtte skifte fra Brushless system til kulmotor inden finalerne, flot indsats af Michael.
Kim og Ulrich havde fordelt første og andenpladsen imellem sig og for Christian Williams, Palle Hornum og Michael Gøhns vedkommende ville den af de tre med de bedste resultat i tredje runde indtage den samlet tredje pladsen. Palle startede på bagerste række og kunne avancer et par pladser allerede efter starten og igen kæmpede Kim med for meget greb i bilen og kunne ikke følge Ulrich som konstant øgede sit forspring. Palle var kommet op til Kim og efter tæt ræs måtte Kim overgive sig og Palle indtog andenpladsen i sidste finale. Christian Williams sluttede igen som nr. fire og sluttede på selvsamme placering samlet.

4WD Top3
1. Ulrich Rasmussen
2. Kim Nielsen
3. Palle Hornum

Jørn Henrik vandt overbevisende B-finalen, første finale blev dog vundet af Peter Gøhns som blev puffet over målstregen af Jørn Henrik som havde været i "pit" for at sit ene forhjul skruet fast efter at have tabt det.
I det samlet DRCMU Mesterskab fører Ulrich Rasmussen med to point ned til Kim Nielsen og Palle Hornum indtager tredje pladsen. Der er kun et point imellem Michael Gøhns og Christian Williams på henholdsvis fjerde og femte pladsen.

Ulrich Rasmussen 159p
Kim Nielsen 157p
Palle Hornum 149p

Afslutningsløbet finder sted den 8 & 9 september i Odense.
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
Powered by Extreme Thumbnail Generator