Home to www.racegallery.dk
Skjern Vinter Cup 19/01 2008
Så kom datoén for det tredje løb i serien, med lige omkring 30 deltagere fordelt i de 4 klasser der køres.. dog størst felt i 4wd, da vi havde et gensyn med Palle Hornum,som havde haft et godt DHI løb og Ulrich Rasmussen,som har været forhindret i at deltage de andre gange.

Stock blev kørt som stock skal... lidt skubben og gnubben, med tætte kampe..og efter de indledene kunne Martin Kristensen flot tage pole med sin BJ4,lige efter ham startede Jesper Rasmussen, som også deltog for første gang i serien.
som 3ér startede Alexander Breiner med sin kyosho Lazer.

Finalen gik og Martin har virkelig fået styr på den 4wd, for han kunne rimelig roligt tage de to første finalesejre og samlet førsteplads.Jesper Rasmussen havde ikke glemt hvordan en Off-roader skal køres, med en anden plads i heat 2 og en sejr i sidste heat blev det til en samlet andenplads.. tredjepladsen gik til Glen jørgensen.. hvis ikke Alexander´s tællerbrik havde svigtet i de 2 sidste heat, så tror jeg at han havde fået den plads, men med det program vi kører med derude, så er det med at være vågen på pointene selv, da computeren kører fuldautomatisk..
Stock
1: Martin c. Kristensen
2:Jesper Rasmussen
3:Glen Jørgensen
4:Monique Williams
5:Alexander Breiner
6:William Jørgensen

2wd var der kun 7 deltagere i, så alle var sikker på en A-finale.
og med Lars Kristensen,Christer Rasmussen og Bo Dissing som de top seetede i feltet, så vidste man hvem der skulle slås om de bedste start placeringer, og det gik i den skrevne rækkefølge.. og også placeringerne.. selvom Bo lige var oppe at snuse til sejrens sødme i første heat... så kunne Lars vinde de to sidste med Christer lige efter begge gange...
2wd
1:Lars Kristensen
2:Christer Rasmussen
3:Bo Dissing
4:John Madsen
5:Allan Nymark
6:Kurt Kristiansen
7:Kim Falck Rasmussen

i 4wd havde vi besøg af en Hot bodies D4 som Allan Nymark kører med, det er første gang han kører løb med den. og den ser ud til at gå godt, og han knækkede da heller ikke noget, men formåede kun at køre den til en pole i B-finalen, lige foran de erfarne gutter Hugo og Freddy Nielsen. Han kunne så også vinde B-finalen foran Karsten Mikkelsen,så mon ikke han er tilfreds med bilens debut..
Ingen var sikker på A-finalen, da hele feltet er blevet meget jævnbyrdige og vi havde Ulrich og Palle med igen. men 7 deltagere måtte have æren, Pole gik til Palle(yokomo) med nogen stabile, men ikke voldsomt hurtige tider. 2 på start gridden var Torben Nielsen(Kyosho), og 3 Ulrich RasmussenKyosho), som lige skulle lære at styre en bil igen.. han havde ikke kørt siden sommerens afslutnings løb.. fjerde start placering var Konrad Berger(BJ4).
Sidste mand i a-finalen var Kim Nielsen(losi xx4), som på mirakuløs vis kom med. selvom han havde smadret en servo i en kval og knækket en rem i en anden.. men han kører hurtigt når bilen kan holde..
man kunne godt se det var en A-finale hvor folk kender hinanden. starterne gik pænt uden så meget skubben..
Kim Nielsen formår at køre sig fra nr 7 op til en sejr i første heat. hvor Palle får en anden plads..og Ulrich lige efter.
andet heat udgår kim (igen? og Palle kan køre i mål med en halv omgang ned til de næste, som er Torben,Jørn-Henrik og Christian Williams som kæmper tæt..og de slutter også sådan..
tredje heat slutter som den første med at kim kører sig op igennem feltet og tager sejren foran Palle og ulrich..og Jørn-henrik kommer ind som nr 4. han havde rigtig fået gang i hans Tamiya og fået styr på nerverne..
4wd A-Fianle

1:Kim Nielsen
2:Palle Hornum
3:Ulrich Rasmussen
4:Jørn-Henrik Sørensen
5:Torben Nielsen
6:Konrad Berger
7:Christian Williams
4wd B-Finale

1:Allan Nymark
2:Karsten Mikkelsen
3:Hugo Hnasen
4:Alexander Breiner
5:Freddy Nielsen
6:Morten Larsen

I 1/18 var der kun 5 deltagere som blev vundet af Jesper Jakobsen
1:Jesper Jakobsen
2:Peter Olesen
3:Christian Williams
4:Kurt Kristiansen
5:Torben Nielsen
der er en lille reportage fra 1/18 på www.dkmicrorc.dk

Tak for et godt ræs og på gensyn til det næste..
Tekst Torben Nielsen.
Foto Ulrich Rasmussen.
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
Powered by Extreme Thumbnail Generator