Home to www.racegallery.dk
DRCMU Tinglev 21-06-2008
Lørdag den 21 Juni blev sidste løb inden sommerpausen afviklet, og for anden gang i denne sæson var det Tinglev Modelbil Klub afholdte Off-Road løb og igen med Ole Strandlyst med sit rolige overblik som løbsleder.
Banen var ikke blevet ændret siden sidste løb i Tinglev, var måske blevet lidt mere ujævn, de værste muldvarpeskud blev dog rettet af inden løbet af Lars Kristensen og Jesper Jakobsen som var ankommet allerede om torsdagen. Banen udmærker sig ved at være smallere end andre baner, men har derimod et stort oplagt sving og to store bløde sving hvor stabilitet i bilens set-up er vigtigt.

Stock
Igen kæmpede Jesper Rasmussen og Martin Kristensen om Pole Position og der var ingen andre der kunne følge deres tempo, begge formåede at kører 13 omgange i kvalifikationen, i første runde var Martin hurtigst og Jesper lavede et par kørerfejl, Sebastian Sørensen prøvede så godt han kunne at hænge på Martin og Jesper og fik kørt en god tid på 12 omgange i anden runde. Glen Jørgensen og lokale Tobias Hansen kørte henholdsvis fjerde og femte hurtigste tider.
Jesper lå til at kører hurtigste tid i anden runde, da han måtte udgå med to defekte baghjulslejer og Martin kunne vinde anden runde og sikrede sig Pole Position og et eftertragtet point.
I tredje runde viste Jesper at han var klar til kamp i finalerne ved at kører dagens hurtigste tid i Stock klassen, 13 omgange i tiden 5.15.00 mod Martins tid på 13 omgange i tiden 5.15.20.Stillingen efter kvalifikationen
1. Martin C. Kristensen
2. Jesper Rasmussen
3. Sebastian Sørensen
4. Glen Jørgensen
5. Tobias Hansen
6. Monique Williams
7. Søren M. Larsen
8. William Jørgensen
9. Sebastian Stokholm

Martin Kristensen havde endelig fået fravristet Jesper Rasmussen Pole Position og henvist ham til start placering nr. 2 foran Sebastian Sørensen. Starten gik til første finale og Martin og Jesper trak stille og roligt fra feltet hvor der var lidt tumult som Tobias Hansen udnyttede til fulde og fik kørt sig op til Sebastian og passere ham og overtog tredje pladsen, imellem tiden havde Jesper overhalet Martin som ikke kunne følge Jesper når han fik fri bane, Martin var dog hurtigst når der skulle overhales "backmarkers" hvorimod Jesper var mere påpasselig ved overhalingerne og satte lidt tid, men ikke nok til at Martin kunne indhente ham igen.

Anden finale blev en gentagelse af første finale og igen fik Tobias Hansen kørt en flot finale og kørte sig ind på tredjepladsen foran Sebastian Sørensen som ikke havde nogen god første finale.

Top tre placeringerne var næsten sikre inden tredje finale, kun Sebastian Sørensen kunne med en sejr vippe Tobias ned fra sejrsskamlen, starten gik og igen var det Martin og Jesper i duel, som vi så i de foregående finaler gik Jesper forbi Martin og kunne opbygge et forspring til Martin, Sebastian Sørensen var igen godt kørende og sluttede dagen af med en tredje plads i sidste finale.

Samlet resultat:
1. Jesper Rasmussen - Kyosho ZX5
2. Martin C. Kristensen - Jconcept BJ4
3. Tobias Hansen - Asso. B4
4. Sebastian Sørensen - Tamiya X501
5. Glen Jørgensen - Asso. B4
6. William Jørgensen - Jconcept BJ4
7. Søren M. Larsen - Asso. B4
8. Monique Williams - Jconcept BJ4
9. Sebastian Stokholm - Losi XXX

2WD
Igen var der overraskelser i 2WD klassen, lokale Casper Rasmussen var særdeles godt kørende, Kim Nielsen havde valgt at stille op i 2WD for at vænne sig til den X-factory X6 bil som han skal deltage med i det Belgiske Grand Prix i starten af juli, bilen havde lånt af Lasse Nielsen. Og igen var den lokale Touring Car specialist Rasmus Callesen på startlisten og der var også gensyn med 2006 2WD mesteren Bo Dissing.
I første runde af kvalifikationen satte Rasmus Callesen hurtigste tid foran Lars Alex som blev fulgt til dørs af Christer, Jan Larsen og Kim Nielsen.
I anden runde kunne Rasmus ikke holde Lars Alex bag sig som er mester i at holde dampen oppe uden at oversatse og venter til det helt rigtige tidspunkt til at smutte forbi når modstanderen laver en fejl. Denne gang kørte Lars Kristensen tredje hurtigste tid foran Bo Dissing.
Casper Rasmussen var overraskende tredje hurtigst i sidste kvalifikationsrunde, ikke overraskende var det igen Lars Alex foran Rasmus Callesen som dystede om Pole Position som gik til Lars Alex og lokale Mike Hansen skubbede Jan Larsen ned i B-finale.

Resultat efter kvalifikationen

1. Lars Alex Jensen
2. Rasmus Tobias Callesen
3. Kim Nielsen
4. Casper Rasmussen
5. Lars Kristensen
6. Bo Dissing
7. Christer Rasmussen
8. Mike Hansen

Første finale blev som ventet en tæt kamp imellem Lars Alex og Rasmus Callesen, men også Kim Nielsen og Casper Rasmussen fik en god start og lå lige bagved Lars og Rasmus som lavede en lille kørerfejl og det var nok til at Kim kunne overhale ham og begyndte at indhente forspringet op til Lars Alex.
Kim forsøgte flere gange at komme forbi Lars Alex, men kunne finde en vej forbi Lars og da Kim lavede en lille fejl på sidste omgang kunne Lars kører ubesværet over målstregen som vinder af første finale foran Kim, Rasmus og Casper
Igen i anden finale kunne Kim Nielsen lægge et hårdt pres på Lars Alex, Rasmus lavede en kørerfejl og var langt nede i feltet og havde ikke mulighed for at kører sig op i det meget jævnbyrdige selskab.
Kim fik klemt sig foran Lars og havde føringen et kort øjeblik indtil Kim lavede en kørerfejl og Lars var tilbage i front og kører den samlet sejr hjem. Igen kørte Casper Rasmussen et flot løb og sluttede på tredje pladsen foran Lars Kristensen.
I tredje finale havde Kim Nielsen valgt at blive på sidelinjen selv om han kunne kører en samlet anden plads hjem, men Kim vægtede 4WD højere. Lars Alex kom også ufrivilligt ud på sidelinjen, da han brækkede en bærearm på hans B4 på opvarmningsrunden. Dette gav Rasmus en god mulighed for at komme med i kampen om anden pladsen.
Og ganske ubesværet kunne Rasmus Callesen kører sejren hjem i tredje finale hjem foran Christer Rasmussen og Lars Kristensen

Samlet resultat
1. Lars Alex Jensen - Asso. B4
2. Rasmus Tobias Callesen - Asso. B4
3. Kim Nielsen - Xfactory X6
4. Casper Rasmussen - Asso. B4
5. Lars Kristensen - Asso. B4
6. Christer Rasmussen - Asso. B4
7. Bo Dissing Midtjyllands - Asso. B4
8. Mike Hansen - Asso. B4

2WD B-finalen blev vundet af Rene Jespersen

4WD
I kvalifikationen var tæt kamp om de eftertragtet pladser i A-finalen og et par overraskelser blev der også plads til, mere om det senere. Ikke overraskende var det Kim Nielsen og en godt kørende Jan Larsen der var i kamp om Pole Position i første kvalifikationsrunde og Ulrich Rasmussen kørte tredje hurtigste tid omkring et sekund efter. Lasse Nielsen havde op til løbet fået sin nye Associated B44 og havde kun kørt et par træningsrunder med bilen inden løbet.
Den store overraskelse var at Christer Rasmussen ikke var med i A-finalen, det skyldes dog ikke han var langsom, men derimod at han udgik i de første kvalifikationsrunder. Derimod var Henrik Hansen og Tommy 200 Jensen ganske godt kørende og begge to kørte sig i A-finalen.

I anden runde var Jan Larsen hurtigst efterfulgt af Kim Nielsen og Konrad Berger, Rene Jespersen og Lasse Nielsen.
I tredje runde var Kim tilbage i front foran Jan Larsen og Ulrich Rasmussen som blev efterfulgt af Lasse og Rene Jespersen som også fik kørt sig til A-finalen.

Resultat efter kvalifikationen
1. Kim Nielsen Ingen
2. Jan Larsen
3. Ulrich Rasmussen
4. Konrad Berger
5. Lasse Nielsen
6. Rene Jespersen
7. Henrik Hansen
8. Tommy Jensen

Kim og Jan fortsatte deres kamp i første finale og Ulrich forsøgte at overhale Jan, men lavede en kørerfejl og Lasse Nielsen rykkede op på tredje pladsen og imens havde Kim og Jan udbygget lidt afstand ned til forfølgerne som blev ført an af Lasse Nielsen og Ulrich Rasmussen som kæmpede om den generelle tredjeplads og flere gange blev der skiftet placeringer, Lasse trak det længste strå og snuppede 3. pladsen og Kim vandt foran Jan Larsen.
Inden anden finale blev kørt blev der indgivet en skriftlig protest mod Jan Larsens bil, hvor man bad om at få bilens bredde målt igen. Der havde tidligere på dagen været kontrolmåling på Jan Latsens bil og man havde tidligere på dagen frataget Jan et resultat fordi bilens sporvidde ikke overholdte reglementet. En ny målingen viste at sporvidden var for stor og Jan blev bedt om at skiftet om til andre forhjul som ikke forøgede sporvidden.
På trods af alt virakken før finalen kunne Jan Larsen vinde anden finale, Kim Nielsen måtte udgå efter 7 omgange og derved kunne Konrad Berger rykke op på anden pladsen efterfulgt af Rene Jespersen.
I tredje finale stod det hurtigt klart at Kim Nielsen bare ville vinde dette løb og var i front igennem hele finalen med Jan Larsen som forfølger og Ulrich Rasmussen fik kørt sig ind på tredje pladsen og til nogle vigtige point i dagens samlet resultat.

Samlet resultat 4WD
1. Kim Nielsen - Losi XX4WE
2. Jan Larsen - Jconcept BJ4
3. Ulrich Rasmussen - Kyosho ZX5
4. Konrad Berger - Jconcept BJ4
5. Lasse Nielsen - Asso. B44
6. Henrik Hansen- HB D4
7. Rene Jespersen - Asso. B44
8. Tommy Jensen - Kyosho ZX5

B- finalen blev vundet af Christer Rasmussen og C-finalen af Morten Larsen

Præmieoverrækkelsen blev afviklet i kørertårnet og med tilhørende champagne.

Igen havde Tinglev folkene stablet et godt arrangement på benene, desværre kom der en "rids i lakken" under vejs, hvilket klubben slet ikke var skyld i, Bjarne og Ole gjorde deres bedste for at finde en løsning i samråd med den tilstedeværende del af DRCMUs bestyrelse. DRCMUs Off-Road udvalg vil i sommerpausen få sat nogle ting i gang så sådanne tvivlstilfælde kan afværges.

Næste løb er i Pandrup/Gjøl den 16 August.
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
Powered by Extreme Thumbnail Generator