Home to www.racegallery.dk
DRCMU Afslutningsløb - Black Hill - 10-11/09 2011
Med landidyl og traktor på marken hvor det sidste af høsten var i gang, blev 2011 sæsonen sluttet af på Black Hills bane som har igennem sommeren har gennemgå en renovering, hvor langsiden er blevet rettet af og der er skiftet nogle af tæpperne.
Og det har virkelig hjulpet, nu kan man koncentrere sig om kører rundt på den tekniske og kuperet bane og ikke som tidligere hvor hver omgang kunne sammenlignes med russisk roulette hvor bilen pludselig stejlede/rullede på langsiden eller greb fat i et hul.
Der var i ugen op til løbet debat om afviklingen da vejret ikke så som lovende, men heldigvis viste vejrguderne sig fra sin bedste side og hele lørdagen kunne afvikles i tørvejr og udsigten for søndagen var der regn om natten/tidlig morgen, og der kom regn! Vi vågnede ved 4 tiden om natten, da et heftigt regnvejr med torden var trukket ind over Hobro og der var bulder og brag for alle pengene og lynene slog tæt ned i marken tæt ved vores campingvogn så det hele rystede og prøvede at lægge os til sove igen og tænkte på, gad vide om banen kan tage alt det vand.
Søndag morgen var banen våd, men der stod ikke vand på banen, så det var bare i gang med træning på våd bane og teste regnvejrsdæk.
Som tradition i Black Hill er maden et vigtigt kapitel og tidsplan er passet ind med en middagspause så kørerne kunne få smørebrød og bøfsandwich dyppet i brun sovs, så bliver det vist ikke mere jysk:
På trods af der "kun" har været 5 afdelinger i år hvor der de tidligere år har været 7 afdelinger var spændingen intakt helt hen til afslutningsløbet og i denne sæson var der stor tilslutning i både Stock og 2WD og især Stock kørerne er meget loyale og mange har deltaget i alle løbene og det er rart at se den skare af unge kørere som kommer til og præger klassen, Frederik Hougaard og Victor Christensen har været meget stabile og begge vundet løb, Frederik var den mest stabile som vandt de sidste 2 løb inden afslutningsløbet, Frederik vandt løbet i Viborg men der var tæt kamp i mesterskabet som så således ud:

82P Frederik Hougaard
79P Jesper Bayer
78P Jesper M. Sørensen
78P Daniel Andersen
78P Victor Christensen

I 2WD klassen har der også igennem sæsonen været mange deltagere men de har ikke været så loyale og der var en lille håndfuld som havde kørt 3 løb. Lasse Nielsen var startet ud med pole og en sejr i Odense og gode placeringer i de efterfølgende afdelinger og selv han ikke stillede op i Black Hill var en podieplacering inden for rækkevidde. Jonas Kærup var i toppen af tabellen men har været meget presset i løbet af sæsonen bl.a. i Haderslev hvor Jan Larsen snuppede sejren.

Top 6 så således ud.
81P Jonas Kærup
80P Lasse Nielsen
77P Lars Alex Jensen
73P Thomas Mikkelsen
73P Rene Jespersen
73P Torben Højfeldt

I 4WD var der heller ikke noget afgjort før afslutningsløbet, trioen Kim, Ulrich og Jan kom til afslutningsløbet med 1 point spring imellem sig og resultat i afslutningsløbet vil være afgørende for det samlet resultat.
Ronny Andersen kunne med et godt resultat snuppe tredje pladsen, Jan Larsen meldte sig lidt ud af kampen da han ikke kunne stille op om lørdagen pga arbejde. Jonas Kærup som vandt første afdeling i Odense, har ikke stillet op i 4WD i de andre afdelinger efter følgende er sejrene fordelt sig imellem Jan, Kim og Ulrich.

Top 5 inden afslutning:
80P Kim Nielsen
79P Ulrich Rasmussen
78P Jan Larsen
76P Ronny Andersen
76P Mikael Skals

Lørdag aften var der grill buffet på menuen og senere på aftenen var der et 30 minutters Endurance race med Trucks i alle afskyninger, reglerne var simple, hvem køre flest omgang på 30 minutter har vundet og man har sin personlige påsætter som kun må røre "teamets" bil.
Team Associated vandt dette ræs med Rene Jespersen bag rattet og Jonas Kærup som påsætter!! Når det gælder Truck race er Rene Jespersen 1.køreren og har blandt andet vundet Belgiens Grand Prix i Truck klassen.


Som tidligere nævnt regnede det kraftigt natten til søndag, heldigvis kunne banen modstå dette og vi kom i gang som planlagt med 5.runde af kvalifikationen.
Banens tilstand gjorde mange i de tidligere heat gik på ballistic, nogle prøvede Schumacher som så rigtigt gode ud i den del af banen hvor solens stråler ramte.

Stock
Trods en dårlig start på kvalifikationen kunne Frederik Hougaard ikke uventet sætte nr. 1 på hans til finalerne, Jesper Bayer havde kørt en stabil kvalifikation og startede 2´er foran Victor Christensen som var i tæt pointkamp med Daniel Andersen og Rene Wachs om de efterfølgende pladser.
A Finalen så således ud

1. Frederik Hovgaard - 3p
2. Jesper Bayer - 5p
3. Victor Christensen -8p
4. Daniel Andersen - 9p
5. Rene Wachs - 10p
6. Jesper Bo Nielsen - 17p
7. Søren Christensen - 19p
8. Tommy Udesen - 19p

2WD
Jonas Kærup lod ikke nogen komme til fadet i kvalifikationen og vandt alle 5 runder, Lars Alex lavede en god slutspurt og sikrede sig anden startplacering i slutningen af kvalifikationen foran Torben Højfeldt og Peter Stein, unge Tobias Hansen lukkede A-finalen af og sendte Lennard Jensen ned i B-finalen

2WD A-finalen
1. Jonas Kærup - 3p
2. Lars Alex Jensen - 6pi
3. Torben Højfeldt - 9p
4. Peter Stein - 12p
5. Thomas Mikkelsen - 12p
6. Rene Jespersen - 12p
7. Jesper Rasmussen - 19p
8. Tobias Hansen - 20p

4WD
Ulrich lagde godt ud med 2 sejre i 1. og 2. runde, derefter tog Kim over og kørte mere stabilt i de 3 sidste runder, Jan Larsen kørte 2. hurtigste tid i den sidste runde og trak den sidste plads i A-finalen. Det gav noget debat i pitten, især Freddy Nielsen var noget utilfreds med at han har kørt hele lørdags kvalifikation og blev sendt ned i B-finalen. Løbsledelsen ændrede deres første udmelding fra 8 i A-finalen til 10 kørere i A-finalen. Overraskelsen må være Sebastian Sørensen som startede som nr. 4, han kørte stabilt og godt i kvalifikationen og sluttede foran Kim Boelslund med samme pointscore.
4WD A-finalen

1. Kim Nielsen - 3p
2. Ulrich Rasmussen - 4p
3. Ronny Andersen - 10p
4. Sebastian Sørensen - 11p
5. Kim Boelslund - 11p
6. Kurt Kristiansen - 15p
7. Jørn Henrik Sørensen - 19p
8. Jan Larsen - 22p
9. Freddy Nielsen -22p
10. Hugo Hansen - 25p

Stock
A-finalen blev et opvisningsshow for Frederik Hougaard som var en klasse bedre end de øvrige og har også meddelt at han rykker op fra næste sæson. Jesper Bayer blev derimod presset af Rene Wachs og de havde begge en 2. og 3. plads i finalerne, men Jesper tid var bedre end Renes og Jesper blev samlet 2 foran Rene, Victor Christensen havde ikke de bedste finaler, men sluttede den sidste finale af med en anden plads og derved sikrede sig også den samlet 3. plads i mesterskabet.

Samlet resultat
1. Frederik Hougaard - Yokomo
2. Jesper Bayer - Losi
3. Rene Wachs - Tamiya
4. Victor Christensen - Schumacher
5. Daniel Andersen - Associated
6. Jesper Bo Nielsen - Losi
7. Søren Christensen - Schumacher
8. Tommy Udesen - Tamiya

2WD
Om det er fordi Lars Alex havde fødselsdag om søndagen vides ikke, men han var rigtigt godt kørende i finalerne og lagde pres på Jonas som modstod presset i første finale. I anden finale lukkede Jonas døren op og væk var Lars A. og nu var Jonas i den jagende rolle, Lars A. holdte fast i føringen og Jonas prøvede til flere gange, men lavede et par små fejl og Lars A. kørte sejren hjem i anden finale. Nu stod der 1-1 og Jonas ville ikke smide denne mulighed væk, fandt nye dæk frem - det skulle i hvert fald ikke være grebet der er skyld i at sejren gik til Lars A.
Om det var de nye dæk eller ej, så kørte Jonas sejren hjem i tredje finale, men Lars A. fulgte godt med (sikkert på nogen dæk som burde være kasseret:) og var klar til at slå til hvis Jonas lavede fejl, men der var ingen fejl fra den nykårede 2WD mester og vandt finalen og løbet generelt.

2WD resultat
1. Jonas Kærup - CML/Associated
2. Lars Alex Jensen - Losi
3. Torben Højfeldt - Losi
4. Thomas Mikkelsen - Losi
5. Peter Stein - Assciated
6. Jesper Rasmussen - Schumacher
7. Rene Jespersen - Associated
8. Tobias Hansen - Schumacher

4WD
Ikke uventet vandt Kim første runde, Ulrich sluttede som 2´er og Ronny Andersen og Kim nåede lige at tage alle med en omgang!! I anden finale fik Kim lavet alle de fejl han ikke lavede i første finale + lidt ekstra og sluttede som 3´er lige foran Ronny Andersen, i front lå Ulrich Rasmussen og havde en jagende Jan Larsen som havde kørt den lange vej op fra 8.pladsen op til 2.pladsen, men han nåede ikke op til Ulrich inden det ternede flag.
I tredje og afgørende finale var Kim igen klar med hurtige tider og næsten fejlfri kørsel og vandt finalen og løbet generelt og var sikker på et nyt mesterskab i 4WD, Ronny Andersen kom ind på 2.pladsen foran Ulrich.

4WD resultatet.
1. Kim Nielsen - Tamiya
2. Ulrich Rasmussen - Schumacher
3. Ronny Andersen - Yokomo
4. Sebastian Sørensen - Tamiya
5. Kim Boelslund - Associated
6. Jan Larsen - Tamiya
7. Jørn Henrik Sørensen - Duango
8. Kurt Kristiansen - Associated
9. Freddy Nielsen - Tamiya
10. Hugo Hansen - Yokomo

Men det var jo ikke slut her, der skulle også fordeles pokaler ud til top 3 i mesterskabet i de klasser, og det blev som følgende:

Stock
1. Frederik Hougaard - 128P
2. Jesper Bayer - 122P
3. Victor Christensen - 120P

2WD
1. Jonas Kærup - 127P
2. Lars Alex Jensen - 121P
3. Lasse Nielsen - 118P

4WD
1. Kim Nielsen - 126P
2. Ulrich Rasmussen - 123P
3. Ronny Andersen - 119P

Resultatliste


Alle heat og finaleresultater


Komplet resultatliste vil lagt op på www.drcmu.dk

Tillykke til alle vinderne og tak for en god sæson hvor mange deltagere fandt vej til DRCMU løbene. Fremtiden ser lys ud for 1/10 off-road med god tilgang og nye baner og klubber. Vi ses i 2012.
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
Powered by Extreme Thumbnail Generator